Poziv na trening o upravljanju volonterima

UDD – Udruga za demokratsko društvo uz financijsku potporu Grada Zagreba – Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, kroz projekt „Volontiranjem za bolji svijet“, priprema trening o upravljanju volonterima za organizatore volontiranja s područja Grada Zagreba.

Trening o upravljanju volonterima za organizatore volontiranja organiziramo u srijedu i četvrtak, 14. i 15. prosinca 2022. godine. Namijenjena je organizacijama civilnog društva, školama, fakultetima i drugim organizatorima volontiranja s područja Grada Zagreba. 

Projekt „Volontiranjem za bolji svijet“ potiče daljnji razvoj kapaciteta udruga kao pružatelja socijalnih usluga i  promiče volonterstvo kao način sudjelovanja u životu zajednice, sredstvo socijalnog uključivanja i integracije.

Pozivamo zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na treningu prijavom na e-adresu: ured.udd@gmail.com , do utorka, 13. prosinca 2022. godine, do 14 sati. Broj mjesta na radionici je ograničen, a kriterij odabira je redoslijed prijava. Prijavljeni će biti obaviješteni o lokaciji održavanja radionice i drugim potrebnim informacijama najkasnije u utorak, 13. prosinca 2022. godine, do 18 sati.   

Sudionici će po završetku treninga dobiti potvrdu o sudjelovanju (uz uvjet da sudjeluju na 80% treninga).

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.