Otvorene prijave za besplatni ciklus radionica o pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova u Crnoj Gori

UDD- Udruga za demokratsko društvo  u partnerstvu s Udrugom Dobra uz financijsku potporu Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske u okviru međunarodne razvojne suradnje organizira cikluse edukativnih seminara o pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Treći ciklus radionica organiziramo u Kotoru sredinom ožujka 2023. godine.

Prva dva ciklusa radionica organizirana su u Bosni i Hercegovini, prvi je održan u Mostaru, drugi u Sarajevu. Sudionicima edukacija omogućeno je pružanje individualnih potpora do početka travnja 2023. godine.

Edukacija je namijenjena mladima, predstavnicima neprofitnog sektora, predstavnicima gradova i općina, akademske zajednice, mikro i srednjih poduzetnika.

Pozivamo zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na trećem ciklusu radionica u Kotoru prijavom na e-adresu: ured.udd@gmail.comdo srijede, 8. ožujka 2023. godine. Broj mjesta na radionici je ograničen, a kriterij odabira je redoslijed prijava. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, e-mail, naziv i kontakte organizacije/institucije/tvrtke/grada kojeg predstavljate, te eventualno iskustvo rada na projektima. UDD će sve prijavljene obavijestiti o rezultatima na e-adresu navedenu u prijavnici po završetku prijava, a odabrane kandidate i kandidatkinje obavijestit će o lokaciji i terminu održavanja edukacije s ostalim praktičnim informacijama najkasnije do 10. ožujka 2023. godine.

Besplatni ciklusi radionica o pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova organiziraju se u okviru projekta “Zajedno za razvoj”, koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost UDD-a.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na e-adresu: ured.udd@gmail.com!

#Zajednozarazvoj#

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.